Despre noi Actorii Portofoliul Cronica Contact

A

c

t

o

r

i

i

Camil Coajă
Camil Coajă

Camil Coajă este absolvent al Facultății de Aeronave din București și a lucrat ca specialist în siguranța zborurilor. Iubește scena încă din copilărie când interpreta mici roluri în scenetele de școală. A păstrat pasiunea pentru teatru în paralel cu activitatea de programator.

Camil este unul dintre veteranii trupei “Ars Nova”,apărând în toate spectacolele susținute de la începuturile activității teatrale în roluri ca Rică Venturiano din “O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale ori Crăcănel din “D’ale carnavalului” de același scriitor. Camil Coajă este la a doua montare a spectacolului cu “Take Ianke și Cadîr” de V. I. Popa, fiind distribuit tot în rolul Ițic în prima reprezentație a teatrului Ars Nova din 2004.

Alex Belchița Adrian Oțoiu Alice Rîmniceanu Amatto Checiulescu Andreea Diaconescu Andrei Zodian Călin Herțeg Camelia Dan Camil Coajă Dan Fâșie Dan Micu Ioana Belchița Iulia Cozma Lucian Fetilă Marina Rîmniceanu Mihai Cozma Mihaela Zamfir Nicolas Popescu Paula de Candia Rareș Bunea Relu Georgescu Stefan Lipoczi

Sus
Copyright © 2003-2014 Ars Nova Theatre - All rights reserved