Despre noi Actorii Portofoliul Cronica Contact

A

c

t

o

r

i

i

Mihai Colceriu
Mihai Colceriu

Mihai Colceriu a absolvit ingineria la facultatea TCM-MU Brasov și s-a specializat mai târziu in IT. A fost atras de arte și scenă încă din vremea când era elev la școala generală din Rupea. Atât în România cât și în Canada a evoluat în diverse ipostaze ca recitator, instrumentist în fanfara școlii, solist muzică folk, membru în formații pop-rock, grupuri corale (“Diason” - Brașov, “Armonia” și “Athenaeum” - Toronto) și trupe de teatru.

În Toronto a debutat în 2006 cu Teatrul “Majestic” în rolul lui Iorgu Langada din piesa “Escu” de Tudor Mușatescu. A mai jucat cu “Teatrul ca Metaforă” (2007) în “Micuțele Curioase” de Tristan Bernard, rolul lui Bregance și din nou cu Teatrul “Majestic” (2008) în “Ultima Oră” de Mihail Sebastian în rolul directorului de ziar I. D. Borcea.

Cu “Ars Nova” se simte foarte bine în pielea lui Zaharia Trahanache și vă roagă să “aveți puțintică răbdare...”!

Alex Belchița Adrian Oțoiu Alice Rîmniceanu Amatto Checiulescu Andreea Diaconescu Andrei Zodian Călin Herțeg Camelia Dan Camil Coajă Dan Fâșie Dan Micu Ioana Belchița Iulia Cozma Lucian Fetilă Marina Rîmniceanu Mihai Cozma Mihaela Zamfir Nicolas Popescu Paula de Candia Rareș Bunea Relu Georgescu Stefan Lipoczi

Sus
Copyright © 2003-2014 Ars Nova Theatre - All rights reserved